Filter reviews
Reviews

We love sharing our enthusiasm for our destinations and holidays with you. But let’s be honest: our opinions are bound to be favourable. Which is why we hugely value the reviews and tips our clients place on our website; there’s nothing better than a review by our guest who just returned home. We therefore strongly recommend reading the reviews. You’ll find reviews for hotels, spa holidays and coaches. Alternatively, find inspiration among the general overview of all our wellness holiday reviews.

Reviews of Amatara Welleisure Resort
July 17, 2022

Thailand, Amatara Welleisure Resort

De spa is fantastisch. De behandelingen worden op maat gemaakt en uitgevoerd door experts. Acupunctuur met Jitendra heeft mijn genezingsproces echt aanzienlijk versneld en de sessies met de andere specialisten waren zeer goed geregeld. Het personeel is enorm vriendelijk en maakt het resort een zeer gastvrije plek.

Wendy

July 11, 2022

Thailand, Amatara Welleisure Resort

Will definitely go back here. All of the services are great, food is excellent, facilities are nice. Dr. Jitendra is accommodating, kind and helpful. I really enjoyed my wellness program, Dr. Jitendra’s treatment really helped me a lot in de-stressing. Ms. Tum of Wellness is nice, she always remind me of my appointments because I’m always late haha. Ms. Joy of reception is really accommodating, very thorough in explaining everything. Chef Jomar’s food are really delicious, he is in charge of the wellness food, f&b at Scene and Sun&Moon. All of the foods are delicious and there’s a wide variety of healthy foods. The place is well maintained and it is always kept clean, even the sheets are replace everyday. Rooms are reallyyyy nice. All of the staff are nice. I wish I could stay longer, I miss Amatara already! This is a perfect place to relax and enjoy your vacation.

James

June 23, 2022

Thailand, Amatara Welleisure Resort

Een van de beste 5-sterren vakantieresorts waar ik ooit in heb verbleven - de villa's met een zwembad zijn prachtig, de service is fantastisch en het terrein is prachtig. Het enorme zwembad is gewoonweg sensationeel met 180 graden uitzicht over de oceaan. We waren aanvankelijk bezorgd dat het resort te ver van alles was, maar dit was gelukkig niet het geval. Het resort ligt in een oase van rust en stilte en ligt  slechts 20-30 minuten rijden van de stad Phuket (de zondagsmarkt daar is echt een aanrader) en op slechts 5 minuten van geweldige restaurants (The Cove, Sawasdee, V Villas, Sri Panwa Japanese). De spa is ook heerlijk en de bar op het dak heeft een fantastisch uitzicht. Het strand was niet helemaal wat ik verwachtte, maar het zwembad maakt het goed. Duizendmaal dank aan Joy bij de receptie voor het organiseren van al onze tours/taxi's/activiteiten.

Keet

May 16, 2022

Thailand, Amatara Welleisure Resort

Ik heb deelgenomen aan het Active Wellness-programma. Geen spa, maar actief bezig zijn om fit te blijven en gezonde gewoonten aan te leren. Dank aan Tun, Zees en in het bijzonder aan Max in het fitnesscentrum voor de uitdagende 7 dagen. Het was leuk om te leren over geweldige stretch-oefeningen en tiltechnieken. Enorm bedankt, ik hoop het team ooit weer te zien!

Anoniem

April 5, 2022

Thailand, Amatara Welleisure Resort

Het ontbijt was erg goed. De ontvangst van het personeel was geweldig.
Ik ben erg blij met mijn verblijf. De kamers zijn erg schoon en de roomservice was helemaal geweldig, ik raad het absoluut aan om hier te blijven. Alle faciliteiten waren helemaal perfect!

Tamara

February 27, 2022

Thailand, Amatara Welleisure Resort

A very good place with an amazing staff.

The service was great, the pool was amazing especially at sunset and the food was great.

Many thanks to the receptionist (joy) she was very kind and helpful during our stay.

Hopefully we get back one day.

Anonymous