Filter reviews
Reviews

We love sharing our enthusiasm for our destinations and holidays with you. But let’s be honest: our opinions are bound to be favourable. Which is why we hugely value the reviews and tips our clients place on our website; there’s nothing better than a review by our guest who just returned home. We therefore strongly recommend reading the reviews. You’ll find reviews for hotels, spa holidays and coaches. Alternatively, find inspiration among the general overview of all our wellness holiday reviews.

All Reviews
June 9, 2020

Netherlands, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Afgelopen weekend ben ik voor het eerst mee geweest met een yoga weekend naar de Zeeuwse Stromen. Ik wilde even laten weten dat ik zeer tevreden ben en erg genoten heb, en dus vaker bij jullie zal gaan boeken.  

Het hotel was echt geweldig maar wel mede dat ik een luxe duinappartement geboekt had en er een op de begane grond kreeg. (Kamers in hotel wel gedateerd maar gaan ze geloof ik aanpakken) 

Deze was erg nieuw luxe met een heerlijk uitzicht en genoeg ruimte om lekker online yoga te doen. Verder was eten, fietsen huren en dergelijke ook top. Maar de Yoga docente Els was echt geweldig, heerlijke oefeningen niet te moeilijk maar door herhalingen wel vermoeiend maar alles goed los en ruim makend.


Micheline van Z.

March 12, 2020

Netherlands, Landgoed de Wilmersberg, Danny van der Linden

Het voorbije weekend heeft me dichter gebracht tot mijn ware kern. Het heeft de sluimerende rooklaag weggeblazen, zodat ik mijn pad en wat ik wil weer duidelijk zie. Het is een intense beleving geweest die me geschud heeft, maar door de veiligheid en de liefde die ik gevoeld heb van de begeleiders en alle deelnemers, kon ik me helemaal gooien. Heerlijk. Het zindert nog steeds na in elke vezel van mijn lijf. De kracht die ik nu voel werkt alleen maar aanstekelijk voor iedereen in mijn omgeving.

Sandra D.

March 12, 2020

Netherlands, Landgoed de Wilmersberg, Danny van der Linden

Als ik terug denk aan mijn Landen in je Lijf weekenden (3 alweer) dan krijg ik een warm gevoel van binnen en heb ik een glimlach van oor tot oor. Dankbaar voor het feit dat Landen in je Lijf op mijn pad is gekomen. Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Wanneer nemen we nou echt eens de tijd voor onszelf? Wanneer kom je nou helemaal tot rust? Mensen geven tegenwoordig zoveel geld uit aan materie maar waarom niet aan het meest belangrijke, je lichaam en geest? Landen in je Lijf geeft je bijzondere inzichten, – een cadeautje voor het leven!

Ellen S.

March 12, 2020

Netherlands, Landgoed de Wilmersberg, Danny van der Linden

Ik, bekend als zeer nuchter, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg, ging naar een workshop Landen in je lijf. Klinkt nogal.. niet nuchter. Een nieuwe ervaring zo zag ik het zelf. Na een dag heftige introductie cursus heb ik mij direct opgegeven voor een weekend: ondanks dat ik keihard met mijn eigen gevoel ben geconfronteerd, voelde dit juist heel goed. Een juiste stap naar positiviteit en toekomstgericht durven denken. De hele sfeer binnen een groep kan Danny echt heel goed creëren. Hij durft je anders te laten denken, door jezelf, je energie, je denken een spiegel voor te houden.

Louise